Transporten rechtstreeks leveren aan boord?


Het aan boord afleveren van urgente leveringen zoals 'Ships Spares, Smeermiddelen of Food' is iets waar wij vaak mee te maken hebben. Of het nu goederen zijn voor een bulkcarrier een chemietanker of een luxe cruiseschip. Ter plaatse worden op de kade uw goederen rechtstreeks uit onze voertuigen aan boord van het schip afgeleverd. Zo kunnen al uw goederen tot vlak voor vertrek nog geleverd worden.

Een groot voordeel wanneer een levering met spoed bezorgd moet worden, of als u reserveonderdelen of etenswaren met een beperkte houdbaarheid wilt bezorgen.
Bij deze vorm van transport, horen vaak ook formulieren en (Douane) procedures. Naast het transport, kunt u ook voor deze dienst bij ons terecht, en bieden deze aan voor elke haven in Europa.

Koeriersdienst De Molen is zeer goed bekend in een groot aantal havens: Oostende, Zeebrugge, Gent, Breskens, Terneuzen, Vlissingen, Yerseke, Stellendam, Rotterdam, Scheveningen, IJmuiden, Amsterdam, Den Helder, Oudeschild, Den Oever, Harlingen, Eemshaven, Delfzijl, Urk, Bremerhaven, Hamburg, Duinkerke, Calais enz. Wat voor u betekent dat uw scheepsleveringen zonder lang zoeken snel geleverd kan worden.

Het voordeel wanneer u uw zending door ons ON-BOARD laat leveren is dat wij door ruime ervaring bekend zijn met het totale pakket. 

  • Het aanmelden op de diverse terreinen kunnen wij zelf verzorgen.  
  • Wij houden voor u de schepen in de gaten wanneer deze arriveren.
  • ONBOARD leveren van 0-10.000 kg
  • Afhandeling van uw douane documenten etc..

Wilt u meer weten?

Koeriersdienst de Molen staat 24/7 voor u klaar om u een uitstekende dienstverlening te bieden (dit is aanpasbaar onder tekstboxen in het CMS)


Contactgegevens
  • +31 (0)10 4379746
  • info@koeriersdienstdemolen.nl
  • Vlaardingweg 40
    3044 CK Rotterdam
Offerte aanvragen
Contactformulier