On-board

Scheepsleveringen al sinds de begin jaren heeft Koeriersdienst De Molen zich gespecialiseerd in het zogenaamde "delivery on board".  Er zijn inmiddels nog maar weinig Europese zeehavens, waar wij geen schip bevoorraad hebben. Heel het jaar door leveren wij met spoed "dedicated" scheepsonderdelen en proviandering voor voornamelijk (Gas)Tankers, Bulkschepen en Containerschepen.

In de zomer tijdens het cruise seizoen zijn er veel leveringen aan cruiseterminals in heel Europa met name in Spanje, Frankrijk en Griekenland.

 

Dagelijks leveren wij aan boord van zeeschepen in de zogenaamde "ARA driehoek" dit wil zegen de zeehavens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen.

Ook zijn we gespecialiseerd in leveringen over het water. Steeds vaker mogen of kunnen zeeschepen niet meer over de kade worden bevoorraad en mag echter alleen via een bootje of Barge geleverd worden. Of het nu om kleine doosjes gaat of een aantal pallets, Koeriersdienst De Molen gaat met een bootje langszij bij het zeeschip en doormiddel van de kraan van het schip zelf, komen de goederen aan boord.

Ook doen wij regelmatig zending wereldwijd, dit werkt als volg:

De koerier haalt een pakketje bij u op en vliegt hiermee als handbagage naar het land waar het schip ligt en reist per taxi of huurauto verder. Hij levert uw pakketje af aan boord van het schip en vliegt vervolgens weer naar huis. Vanzelfsprekend is Koeriersdienst De Molen ervaren met het afhandelen van het enorme papierwerk waar scheepslevering mee gepaard gaan. Alle papieren zullen aan boord worden voorzien van een handtekening, naam en scheepsstempel.

Kort samengevat is Koeriersdienst De Molen uw ideale partner voor Scheepsleveringen door heel Europa en daarbuiten. 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar! Een e-mail of telefoontje is de stap naar een succesvolle samenwerking.
 
 
 
 
 
 

Het On-Board afleveren van uw zending vereist meer aandacht dan het leveren aan een loods of magazijn. Schepen komen onregelmatig binnen en het afleveren van uw zending geschied dan vaak niet tussen 09:00 uur-17:00 uur. Wij staan 24/7 paraat om deze zorg uit handen te nemen!

Wilt u meer weten?

Koeriersdienst de Molen staat 24/7 voor u klaar om u een uitstekende dienstverlening te bieden (dit is aanpasbaar onder tekstboxen in het CMS)


Contactgegevens
  • +31 (0)10 4379746
  • info@koeriersdienstdemolen.nl
  • Vlaardingweg 40
    3044 CK Rotterdam
Offerte aanvragen
Contactformulier

Track & Trace

trackingscode
postcode