Een last-minute zending ?

Ook voor deze service staat u bij ons garant dat de zending een veilige en snelle afwikkeling heeft.

Om 14:00 uur een zending boeken en de vracht voor 16:00 uur aanleveren bij u afhandelaar op Schiphol geen probleem!

Heeft u geregeld tijdkritische en last-minute verzendingen die naar tal van verschillende bestemmingen in het binnenland en buitenland moeten worden vervoerd? Dan bent u voor dit last-minute transport bij Koeriersdienst De Molen B.V. aan het juiste adres. Doordat wij een zeer uitgebreid wagenpark hebben ,kunnen we uw zending efficiënt en snel naar de eindbestemming brengen.


ZORGELOOS GEREGELD

Last-minute en tijdkritische zendingen moeten zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming worden gebracht. Bij Koeriersdienst De Molen bent u verzekerd van kwalitatief, veilig en betrouwbaar vervoer.

We halen de zendingen bij u op locatie op. Vervolgens worden alle pakketten gecontroleerd op veiligheid en indien nodig ingepakt of omgepakt, ze deze veilig en met zorg kunnen worden vervoerd.

Met een Track & Trace kunnen wij en ook u zien waar het pakket zich bevindt. Zo bent u er altijd van verzekerd dat de last-minute zending veilig en snel op de door u gewenste locatie wordt afgeleverd.

UW PARTNER IN LAST-MINUTE TRANSPORT

Voor Last-minute transport van en naar Schiphol en naar tal van andere bestemmingen in het binnenland en buitenland bent u bij ons aan het juiste adres.

Moet er snel en veilig een zending op de door u gewenste locatie worden afgeleverd? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u op een servicegerichte en betrouwbare manier.

Wilt u meer weten?

Koeriersdienst de Molen staat 24/7 voor u klaar om u een uitstekende dienstverlening te bieden (dit is aanpasbaar onder tekstboxen in het CMS)


Contactgegevens
  • +31 (0)10 4379746
  • info@koeriersdienstdemolen.nl
  • Vlaardingweg 40
    3044 CK Rotterdam
Offerte aanvragen
Contactformulier